woensdag 27 maart 2013

Socializing

Deze week een weekje van socializing. Na de egg hunt op zaterdag, zijn Caia en ik afgelopen dinsdag naar My Kids Clubhouse in Poway geweest.
Ook deze bijeenkomst was georganiseerd door een aantal moeders van de international moms club. Het was deze keer iets rustiger dan afgelopen zaterdag waardoor ik ook iets meer de mogelijkheid kreeg om beter te kennis maken met een aantal van de moeders. Ons gezelschap bestond uit een Deense, een Algarijnse, een Franse en 2 Nederlandse mama's.
Terwijl onze kindjes lekker konden klimmen, klauteren, verkleden en poppenkast konden spelen, konden wij ons kopje thee drinken en kletsen over het 'Amerikaanse leven'.
Het is leuk om te horen waar iedereen vandaan komt en wat ze bezig houdt, daarnaast is het heel handig om tips uit te wisselen (bijvoorbeeld waar je het goedkoopste hotel bij Disneyland in de buurt kunt vinden.. Wie weet...) en uiteraard is het ook fijn je eigen verhaal kwijt te kunnen.
Caia leefde zich ook helemaal uit in deze nieuwe 'Ballorig' en toen we na 2,5 uur terugreden om Kyran van school op te haren duurde het ook niet heel lang voordat haar ogen dicht vielen.

Vandaag stond er nog een egg hunt op het programma. Dit maal in het grote park naast Kyrans school en voor de gelegenheid hadden we afgesproken met 2 andere (Vlaams en Nederlandse) mama's.
Er waren 2 grote springkussen, schminkkraampjes en knutseltafels waar de kinderen zich konden vermaken.




Helaas viel alleen de egg hunt zelf erg tegen. Alle kinderen moesten in een lange rij over het veld lopen, waar de eieren voor het oprapen lagen. Het nadeel hiervan is alleen dat wanneer je in de tweede of derde rij loopt, er geen eieren meer over blijven. Ook waren er zeer fanatieke moeders die eindigden met armen vol met eieren. Dit had als gevolg dat, na de in totaal 2 minuut durende 'zoektocht', er veel huilende kindjes met lege handen bleven staan, terwijl ze 2 minuten daarvoor met veel enthousiasme begonnen (waaronder die van mij... Ik moet toch echt wat meer mijn ellebogen leren gebruiken, denk ik ;) 
Maar goed: gelukkig was er voor ieder kind wel een cadeau-zakje, waar ze toch weer een beetje blij van werden. (Hoewel Caia er tijdens het eten toch weer even om moest snikken: "En dat was niet eerlijk!")

Na de egg-hunt en nog even spelen in de speeltuin (waarbij Kyran zich heerlijk vermaakte met een van zijn vriendinnetjes Violet), gingen we weer op naar huis.

 
  Thuis aangekomen besloten we dat het toch nog wel even lekker zou zijn om nog even te gaan zwemmen, dus zijn we naar de buurt office gelopen om eindelijk een sleutel van onze community-pool te confisceren. En hoewel het nog een beetje chilly was, voelde het toch goed om even een frisse plons te nemen als afsluiting van deze zonnige dag.





 

6 opmerkingen:

  1. Geef ze maar een dikke knuffel van ons en ze heefy gelijk Het is niet eerlijk Zal wat paaseieren voor haar bewaren : ) Kus mama

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. We houden woensdag nog een klein be-ne-fra Bunny - feestje (Belgisch Nederlands Frans), zodat ze nog even echt kunnen zoeken.

      Verwijderen
  2. fijne paasdagen.gr jose

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Voor jou ook, Jose! Hopelijk zit het weer een beetje mee.

      Verwijderen
  3. koud hier:-(
    dacht.....ik ga wéér.even lezen, maar helaas nog geen nieuwe gebeurtenissen:-(

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nieuwe gebeurtenissen komen eraan! Maar ben wel heel benieuwd wie daar naar vraagt....?

      Verwijderen