dinsdag 5 maart 2013

Bye, bye rental Dodge, Hi, hi, Ford Explorer!

Joepieeeee! Na nog een ochtendje in de auto gespendeerd te hebben richting (en in) Oceanside (zo'n 30 minuten boven La Jolla), hadden we rond het middaguur de sleutels in handen van onze nieuwe Ford Explorer...
Het gevaarte waartegen ik al die tijd riep: "Weet je wat zo'n ding zuipt?!" "Weet je, hoe milieu-onbewust dat is?!" en: "Hoe ontzettend Amerikaans is dat wel niet?!" is ons nieuwe eigendom.... En ik moet eerlijk zeggen: "Hij is aweome! Met zijn 5 liter V8 motor, 4,8 meter in lengte en zijn 250 PK ;)"
 Uiteraard moet de praktijk nog uitwijzen of ons bijna 15 jaar oude monster ons de komende 5 maanden goed zal bedienen, maar we hebben goede hoop en zijn blij dat de last van een auto zoeken in ieder geval van onze schouders is.
Dus vanaf donderdag rijden we niet meer in 'onze' toch ook wel erg mooie Dodge rental:


Maar in onze eigen nieuwe Ford Explorer:


Na een ochtendje in de auto, vond ik dat we de middag wel wat leuker mochten spenderen (sorry voor Erik, die moest werken...), dus hebben we vanmiddag een bezoekje aan het Natural History museum gebracht. Dit was dubbel zo leuk, omdat je op de eerste dinsdag van de maand gratis toegang hebt tot verschillende musea.
Kyran en Caia vonden de dinosaurussen geweldig, maar ook de fossielen en opgezette en nagemaakte dieren deden het goed.


 



 
Maar favoriet in elk museum, blijven toch wel de dingen waar je aan mag komen, op mag zitten, aan mag trekken, aan mag draaien of door kan kijken...






Zelf werd ik erg blij van de chocolade tentoonstelling die er op dit moment in het museum is.




Toen mijn schatjes echter alleen nog maar konden klagen over honger (ook geen wonder met die heerlijke chocoladeluchten...), zijn we weer richting huis gegaan.

Eenmaal thuis wilde Kyran bijna niet meer uit de auto. Hij was de enige die hem nog niet had kunnen bewonderen, dus dat moest even uitgebreid gebeuren. Na het eten kwam dan ook de vraag of we "Ahhh, toe!" een boekje konden lezen achterin de nieuwe auto voor het slapen gaan... Dus dekentje erbij...
En nu oogjes dicht en snaveltjes toe.... Welterusten.



6 opmerkingen:

  1. wat een enige dingen maak je daar mee en wat zijn jullie al lekker bruin dikke kus mama

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het zonnige leven doet ons kleurtje inderdaad best goed :)

      Verwijderen
  2. Reacties
    1. Nou voor de Amerikaanse chocola hoef je het niet tedoen.... Ik had hier een reep gekocht... smerig! Ik ben maar weer overgestapt op de Zwitserse Lind/t chocolade.

      Verwijderen
  3. Ha, ha, jullie gaan wel heel erg op de Amerikaanse tour met dit "monster".

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, erg, he... Ach het is dat het voor 5 maanden is, anders wordt het wel een erg duur benzine-grapje. MAar we willen hem zeker nog eens of-road proberen ;)

      Verwijderen