maandag 29 april 2013

My child is a Superstar!

Dat deze 2 kinderen, supersterren zijn, wisten wij natuurlijk al lang. I mean: look at them!


Maar dat het nu ook internationaal erkend wordt, is toch wel een eer!
Zo kregen wij afgelopen week het volgende bericht van Kyrans school:
Congratulations, your child, Kyran, has been chosen to receive this month's Doyle Super Star Award.


Ik geloof dat ik onze zoon zelden zoooo trots uit school heb zien komen.
Dus, zo kwam het dat wij ons vandaag met zijn drietjes in het publiek bevonden van trotse ouders, broertjes en zusjes van alle kinderen die deze maand Superstar zijn.


Speciaal voor deze gelegenheid wilde Kyran zijn nette blouse met stropdas aan (ons schatje!).
Eerst kregen we in een toespraakje te horen wat 'good citizens' moeten kunnen om een 'good citizen' te zijn (want dat ben je zeker, als je deze award hebt... little sarcasm ;)
A good citizen is kind to others.
A good citizen does his best work.
And last but not least:
A good citizen follows the rules.
Na dit toespraakje met bijpassend toneelstukje van de juffen, werden de Superstars per groep naar voren geroepen. Het was uiteraard wel een beetje spannend op zo'n podium voor zo'n groot publiek, maar toch was onze kanjer heel blij met zijn award.


En natuurlijk zijn wij ook supertrotse ouders. Het is toch ook stoer als je kind al binnen 3 maanden, op een nieuwe school in een vreemd land, wordt uitgeroepen tot superster! 
En.... ja, hoor! Eindelijk hebben wij nu ook zo'n prachtige autosticker waar we al die tijd naar gezocht hebben (we finally fit in our neighbourhood!)


En wat hoort er als cadeautje van school bij dit prachtige certificaat? Een gratis hamburger-menu... Hoe Amerikaans wil je het hebben :)

2 opmerkingen:

  1. Hhaha fantastische blog en mooi he dat de roem van de kinderen ook een beetje afstraald op de ouders : ) Ben supertrots op onze grote kleinzoon Kus Mama

    BeantwoordenVerwijderen