maandag 29 april 2013

Legoland

Er zijn veel dingen te doen in San Diego en omstreken... Te veel eigenlijk. Daarom moeten er keuzes gemaakt worden. Aangezien de kosten van Legoland voor een dagje over de $300,- (aan entree alleen) zouden komen, was Legoland eigenlijk al snel van ons lijstje geschrapt. Maar tja, als je dan gebruik kunt maken van een aanbieding, waardoor je minder dan een derde betaalt, wordt het toch wel heel erg aantrekkelijk!
Dus speciaal voor de Carlsbad fundraising day besloten we toch naar Legoland te gaan.
Na een tussenstop bij het outlet centrum met mooi uitzicht op de Carlsbad flowerfields, mochten we om 13.00 het park in (dit hoorde bij de 'deal').


Het voordeel aan deals als deze i,s dat het betaalbaar wordt gemaakt voor een groter publiek, het nadeel aan zo'n deal is 'het grotere publiek' ;).

We begonnen Legoland met een bezoekje aan mini-land. Het 'Amerikaanse Madurodam', helemaal nagebouwd met legosteentjes  zag er erg indrukwekkend uit.






Daarna was het Starwars gedeelte aan de beurt. Kyran die momenteel helemaal fan in van Joda (don't ask me why...) vond dit uiteraard helemaal geweldig, zeker aangezien hij speciaal voor deze dag zijn Joda-shirt had aangetrokken.



Na Starwars, vonden we het hoog tijd voor een van de vele attracties. Caia wilde heel graag naar de draak en het kasteel en aangezien dit prima op onze route lag, begonnen we aan de eerste wachtrij... Kyran, die al een beetje zenuwachtig begon te worden in de rij, vond het achtbaanritje toch wel erg spannend, terwijl onze kleine, stoere meid er eigenlijk alleen maar van genoot.


Om Kyran een beetje te ontzien, hebben we vervolgens iets meer gekozen voor de rustigere activiteiten zoals bootjes varen, autorijden en het treintje. En ook de brandweer-show vond hij helemaal het einde. Helaas waren de rijen lang en de attracties eigenlijk redelijk ineffectief (er konden maar weinig mensen per keer in een attractie), waardoor we niet heel veel attracties konden doen, maar ach, dat mocht de pret niet drukken.

  

Na het eten van een echte Amerikaanse home-made pizza (voor de verandering echt erg lekker!), hadden we nog 2 uur om ons te vermaken. Kyran kon zijn moeder eindelijk laten gillen in de 'klimtoren' (hier had hij zich al de hele dag op verheugd!) en als bijna-afsluiter konden we nog even een vaartochtje maken door het sprookjesbos.



En terwijl Caia en Erik nog een allerlaatste ritje maakten door het Lego Safaripark, wilde Kyran nog even rustig dinosaurusbotten opgraven, voordat het echt tijd was om naar huis te gaan...
Another day of fun, here in California!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten