zondag 11 augustus 2013

Bye, bye, bay! Bye, bye, San Diego!

En toen opeens was het zo ver... De laatste dagen waarin de laatste dingen geregeld, schoongemaakt en ingepakt moesten worden. Maar ook de laatste dagen waarin we nog eeeen laatste uitje zouden kunnen maken.
Dus na het schoonmaken, het inpakken en het verkopen/weggeven van onze spullen en na nog een spoed kraambezoekje (wat een mooi mannetje!!), besloten we nog een keertje dag te zeggen tegen de baai.


Kyran kon zich nog even uitleven als ranger en Caia genoot nog even heerlijk als ons kleine waterratje.


De laatste 2 nachten sliepen we in een hotel, waar we ook nog even konden genieten van zon, zwembad en uitzicht voordat we op donderdagnacht om 3.00 op moesten.


Kyran die wakker werd  met een dansje, had er beduidend zin in.


In een half jaar verzamel je veel en ondanks dat we het meeste van onze inboedel en speelgoed hadden weggegeven en verkocht, vertrokken we met 5 grote koffers en 6 stuks handbagage naar het vliegveld. Zoals de meeste reizigers onder ons weten is dit 'iets' te veel van het goede....

 
Gelukkig heeft de grond stewardess ons zodanig gematst dat we er met het bijbetalen van 1 extra koffer vanaf kwamen.

De eerste vlucht richting Newark verliep soepel, ondanks dat we moesten leuren om plaatsjes naast onze kinderen in het vliegtuig. Het vliegveld Newark is niet zo groot, dus na wat lunchen, was het nog 2 uur wachten op onze volgende vlucht.

 
 

Zowel Caia als Kyran vielen tijdens deze vlucht redelijk snel in slaap, zodat ook wij zelf nog wat slaap konden pakken.

Na nog eens 7 uur vliegen waren we er dan: terug op Nederlandse bodem, waar we de familie eindelijk weer even lekker konden knuffelen.


De jet-lag is nog niet over, maar we hebben nog een weekje voordat de scholen weer beginnen, dus we proberen het deze week (naast wat voorbereidingsdagen) nog een beetje rustig aan te doen, voordat we ons weer op onze Nederlandse dagelijkse bezigheden storten.

We zijn thuisgekomen met heel veel ervaringen, herinneringen en foto's rijker en zullen nog vaak genietend terugkijken op deze tijd in San Diego.
Wie weet kunnen jullie hier binnenkort nog wat laatste herinneringen, mijmeringen en foto's terugvinden, maar voor nu alvast allemaal heel erg bedankt voor het bijhouden en het meelezen met ons grote San Diego avontuur!
We sure loved it!   



2 opmerkingen:

  1. Dank zij die fantastische blog van jullie hebben we het hele avontuur mee kunnen beleven en een idee gekregen van san diego en de prachtige dingen die Amerika te bieden heeft. dank jullie wel, Dikke kus Mama

    BeantwoordenVerwijderen